header

מתכון לעוגת ג'לי סנגריה עם פירות מרעננים

מחפשים קינוח מרהיב ויפהפה עם פירות מרעננים וטעימים? מאוהבים בטעמו החמצמץ של הלימון? המתכון הזה בדיוק בשבילכם! הגיע הזמן להחזיר את הג'לי לקדמת הבמה – או השולחן, במקרה שלנו – עם עוגה קלה להכנה, שהיא כנראה היפה ביותר שתגישו. אז הקדישו 15 דקות להכנת עוגת ג'לי סנגריה נפלאה שתדהים ותפתיע את האורחים שלכם!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 10
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת ג'לי סנגריה עם פירות מרעננים מקור תמונה: tasteofhome
רכיבים למתכון לעוגת ג'לי סנגריה ופירות:
יין לבן - 1-½ כוסות (רותח, ניתן להחליף במיץ ענבים ירוקים)
ג'לי בטעם לימון - 170 גרם (2 חבילות של 85 גרם)
מי סודה - 2 כוסות (קרים)
תותים - 150 גרם (1 כוס, טריים וחתוכים)
אוכמניות - 40 גרם (טריות או קפואות)
פטל - 200 גרם (1 כוס, טריים או קפואים)
ענבים ירוקים - 50 גרם (½ כוס, חצויים)
תרסיס שמן - מעט לשימון
אופן הכנת המתכון לעוגת ג'לי סנגריה ופירות:
  1. הכניסו לקערה חסינת חום את היין הרותח עם אבקת הג'לי, וערבבו למשך 2 דקות על לקבלת תערובת אחידה.
  2. הוסיפו את מי הסודה וערבבו מעט.
  3. הכניסו את הקערה למקרר עד שהתערובת תתקשה מעט אך לא תתמצק לחלוטין, כ-45 דקות.
  4. הוסיפו לקערה את הפירות וערבבו את המרכיבים.
  5. שמנו תבנית בצורת פרח או תבנית עגולה בקוטר של 15 ס"מ לפחות, והכניסו לתוכה את תערובת הג'לי והפירות.
  6. הקפיאו את העוגה למשך כ-4 שעות, והגישו לשולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: