לרוב כשאנחנו מוסיפים תרד למנות שדורשות אפייה – מדובר במתכונים לבורקסים או פשטידות כאלו ואחרות, אך האם אי פעם חשבתם לשלב אותו בקינוח? ובכן, גם אנחנו הרמנו גבה כשמצאנו את המתכון הבא למאפינס שוקולד עם תרד, אך כשניסינו להכין אותו בעצמנו ובדקנו את התוצאה – התמוגגנו ותהינו איך לא הכרנו אותו קודם! אז אתם מוזמנים ליהנות מהגרסה הבריאה, המזינה ובעיקר הטעימה למאפינס שוקולד עם תרד – שתפתיע אתכם ואת האורחים שלכם, ושתרצו להכין לילדים שלכם לפחות פעם בשבוע...
רכיבים למתכון למאפינס שוקולד עם תרד:
אופן הכנת המתכון למאפינס שוקולד עם תרד:
-
ערבלו במעבד מזון את הבננה, החלב והתרד, עד לקבלת תערובת אחידה.
-
העבירו את התערובת לקערה גדולה, וערבבו אותה יחד עם המרכיבים הרטובים ושבבי השוקולד – עד לקבלת מרקם אחיד.
-
הוסיפו את המרכיבים היבשים והמשיכו לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
שמנו תבנית להכנת מאפינס עם שמן קוקוס, ומלאו כל שקע שלה עד ל- ¾ מגובהו.
-
אפו את המאפינס בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות.
-
הגישו חם לשולחן ושיהיה בתיאבון!