אוהבים לאכול פילה סלמון ומחפשים מנה נהדרת ומיוחדת שתוכלו להכין בקלות? מצאנו עבורכם מתכון מושלם שניתן לנסות כמעט כל השנה! יתרה מכך, אם תרצו מנת דג מרעננת שיכולה להחליף את הגפילטע פיש המסורתי בארוחת ראש השנה, זהו הפתרון עבורכם – מכיוון שהיא מכילה זרעי רימון, שהוא כידוע מסמלי החג. אז הקדישו בסך הכל 10 דקות מיומכם כדי להכין את המתכון הנהדר והבריא הזה.
מקור תמונה:
tasteofhome
רכיבים למתכון לפילה סלמון עם זרעי רימון:
אופן הכנת מתכון לפילה סלמון עם זרעי רימון:
-
חממו מראש תנור לחום של 195 מעלות.
-
הניחו נייר אלומיניום בגודל של 70X45 ס"מ בתבנית אפייה בגודל 38X25 ס"מ.
-
הניחו על האלומיניום את הבצל החתוך, ועל גביו את הסלמון.
-
תבלו עם המלח, והניחו את טבעות הלימון מעל הסלמון.
-
פזרו על גבי הסלמון את זרעי הרימון, ושפכו את שמן הזית.
-
כסו ואטמו את התבנית עם נייר אלומיניום נוסף.
-
אפו את הדג עד שיהיה קל לנעוץ בו מזלג, למשך 25-30 דקות. היזהרו מבריחת אדים כאשר אתם מורידים את נייר האלומיניום העליון לשם הבדיקה.
-
העבירו את הסלמון המוכן לצלחת, פזרו מעליו את השמיר, ושיהיה בתיאבון!