header

מתכון נהדר לפילה סלמון עם זרעי רימון

אוהבים לאכול פילה סלמון ומחפשים מנה נהדרת ומיוחדת שתוכלו להכין בקלות? מצאנו עבורכם מתכון מושלם שניתן לנסות כמעט כל השנה! יתרה מכך, אם תרצו מנת דג מרעננת שיכולה להחליף את הגפילטע פיש המסורתי בארוחת ראש השנה, זהו הפתרון עבורכם – מכיוון שהיא מכילה זרעי רימון, שהוא כידוע מסמלי החג. אז הקדישו בסך הכל 10 דקות מיומכם כדי להכין את המתכון הנהדר והבריא הזה.  

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון נהדר לפילה סלמון עם זרעי רימון מקור תמונה: tasteofhome
רכיבים למתכון לפילה סלמון עם זרעי רימון:
בצל סגול - 1 (קטן, חתוך דק)
פילה סלמון - 1 (במשקל 1 ק"ג לערך, נטול עור ועצמות)
מלח - ½ כפית
לימון - 1 (קטן, חתוך לטבעות דקות. ניתן להחליף בתפוז.)
זרעי רימון - 1 כוס
שמן זית - 2 כפות
שמיר - 1 כף (טרי וקצוץ)
אופן הכנת מתכון לפילה סלמון עם זרעי רימון:
  1. חממו מראש תנור לחום של 195 מעלות.
  2. הניחו נייר אלומיניום בגודל של 70X45 ס"מ בתבנית אפייה בגודל 38X25 ס"מ.
  3. הניחו על האלומיניום את הבצל החתוך, ועל גביו את הסלמון.
  4. תבלו עם המלח, והניחו את טבעות הלימון מעל הסלמון.
  5. פזרו על גבי הסלמון את זרעי הרימון, ושפכו את שמן הזית.
  6. כסו ואטמו את התבנית עם נייר אלומיניום נוסף.
  7. אפו את הדג עד שיהיה קל לנעוץ בו מזלג, למשך 25-30 דקות. היזהרו מבריחת אדים כאשר אתם מורידים את נייר האלומיניום העליון לשם הבדיקה.
  8. העבירו את הסלמון המוכן לצלחת, פזרו מעליו את השמיר, ושיהיה בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.