אם אתם רוצים להעשיר את התפריט שלכם ושל ילדיכם בשפע בריאות מירקות טעימים כמו אבוקדו, גזר ודלעת – הגעתם למקום הנכון, כי בעזרת המתכון הנהדר לכריך שאפשר להכין בקלות ובמהירות, תוכלו לעשות את זה בלי להתאמץ.
רכיבים לכריך דלעת צלויה עם אבוקדו וגזר:
אופן הכנת הכריך דלעת צלויה עם אבוקדו וגזר:
-
חממו מראש תנור ל-180 מעלות.
-
הניחו את הדלעת בתבנית אפייה ואפו למשך 10 דקות או עד שהיא מבושלת היטב.
-
הוציאו את הדלעת מהתנור ותנו לה להתקרר למשך כמה דקות. לאחר מכן, חתכו לפרוסות דק והשאירו בצד.
-
בקערה קטנה, מעכו קלות את האבוקדו בעזרת מזלג. מרחו את רסק האבוקדו על 2 פרוסת לחם.
-
פזרו את הגזר, החסה והדלעת הצלויה על פרוסות הלחם עם האבוקדו.
-
סגרו את הכריכים עם הפרוסות הנותרות והגישו או ארזו. בתיאבון!