header

כריך דלעת עם אבוקדו וגזר

אם אתם רוצים להעשיר את התפריט שלכם ושל ילדיכם בשפע בריאות מירקות טעימים כמו אבוקדו, גזר ודלעת – הגעתם למקום הנכון, כי בעזרת המתכון הנהדר לכריך שאפשר להכין בקלות ובמהירות, תוכלו לעשות את זה בלי להתאמץ.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
כריך דלעת עם אבוקדו וגזר מקור תמונה: Healthier. Happier
רכיבים לכריך דלעת צלויה עם אבוקדו וגזר:
דלעת - 100 גרם (קלופה וללא גרעינים)
לחם מחיטה מלאה - 4 פרוסות
גזר קטן - 1 (קלוף ומגורר)
עלה חסה אייסברג - 1 (מחולק ל-4)
אופן הכנת הכריך דלעת צלויה עם אבוקדו וגזר:
  1. חממו מראש תנור ל-180 מעלות.
  2. הניחו את הדלעת בתבנית אפייה ואפו למשך 10 דקות או עד שהיא מבושלת היטב.
  3. הוציאו את הדלעת מהתנור ותנו לה להתקרר למשך כמה דקות. לאחר מכן, חתכו לפרוסות דק והשאירו בצד.
  4. בקערה קטנה, מעכו קלות את האבוקדו בעזרת מזלג. מרחו את רסק האבוקדו על 2 פרוסת לחם.
  5. פזרו את הגזר, החסה והדלעת הצלויה על פרוסות הלחם עם האבוקדו.
  6. סגרו את הכריכים עם הפרוסות הנותרות והגישו או ארזו. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.