אם אתם רוצים לשדרג קצת את מנת הפתיתים הקבועה שאתם מגישים לארוחת הצהריים, להוסיף לה טעם מיוחד ולמעשה להפוך אותה לסלט מרענן שיכול לפתוח כל ארוחה או להוות תוספת קרירה – כדאי לכם לנסות את המתכון הנהדר הזה, שבו הפתיתים משתלבים יחד עם מנגו, מלפפון ואבוקדו לכדי מנה מנצחת.
מקור תמונה:
foodes.com
רכיבים לסלט פתיתים, אבוקדו, מנגו ומלפפון:
אופן הכנת הסלט פתיתים, אבוקדו, מנגו ומלפפון:
-
בשלו את הפתיתים בסיר עם שפע מים רותחים עד שהם נעשים אל-דנטה, כ-10-12 דקות.
-
העבירו את הפתיתים למסננת, שטפו במים קרים עד שהם מצטננים והניחו לייבוש כ-10 דקות.
-
קלפו את האבוקדו, המלפפון והמנגו וחתכו אותם לחתיכות גסות ושוות בגודלן.
אופן הכנת הרוטב צ'ילי-מנטה:
-
ערבבו היטב את כל רכיבי הרוטב ביחד בקערה.
-
בקערה נפרדת, ערבבו את הפתיתים, האבוקדו, המלפפון והמנגו החתוכים. הוסיפו את הרוטב מהקערה השנייה, וערבבו כך שיכסה באופן שווה את כל הרכיבים.
-
טעמו, הוסיפו עוד מלח לפי הצורך והגישו. בתיאבון!