header

תפוחי אדמה בציפוי שקדים ושמן שקדים

אם אתם מחפשים מנת ביניים מתובלת, בריאה ומוצלחת, שתוכלו לנשנש בין הארוחות מול הטלוויזיה, להגיש לאורחים שהזדמנו לביתכם או אפילו להשתמש בה כתוספת מנצחת למנה עיקרית – זוהי בדיוק המנה בשבילכם. תפוחי האדמה הקטנים והמאודים האלו, בציפוי שקדים, תבלינים ושמן שקדים בריא ומומלץ, הם ללא ספק מה שאתם צריכים כדי לייצר לעצמכם נשנוש מעולה ומדויק.

 

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
תפוחי אדמה בציפוי שקדים ושמן שקדים מקור תמונה: RecipeLand
רכיבים לתפוחי אדמה בציפוי שקדים:
שמן שקדים - 2 כפות
שקדים - ½ כוס (טחונים)
פלפלי חלפיניו - 2 (מגורענים וקצוצים)
ג'ינג'ר - 2 כפות (מגורר)
כוסברה - 2 כפות (קצוצה)
מלח - לפי הטעם (לתיבול)
פלפל שחור גרוס - לפי הטעם (לתיבול)
מיץ לימון - לפי הטעם (לתיבול)
אופן הכנת התפוחי אדמה בציפוי שקדים:
  1. אדו את תפוחי האדמה עד שהם מתחילים להתרכך, כ-15 דקות, והניחו אותם בצד.
  2. בקערה גדולה ערבבו שמן שקדים, שקדים, פלפלים, ג'ינג'ר וכוסברה.
  3. הכניסו את תפוחי האדמה המאודים לתוך הקערה וצפו אותם היטב בתערובת.
  4. תבלו את תפוחי האדמה במלח ופלפל לפי טעמכם, וזלפו מעליהם מעט מיץ לימון.
  5. נעצו בכל אחד מתפוחי האדמה קיסם קטן או מקל קוקטייל, סדרו אותם על מגש, והגישו חם. אם תפוחי האדמה התקררו, חממו אותם בתנור על חום של 120 מעלות, כחצי שעה. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
תכנים קשורים: טבעוני , פרווה , שמן , תפוחי אדמה , תוספת
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.