כשהם מצופים בסירופ שוקולד ואבקת סוכר, הבצקים שלכם ייראו יפים ומזמינים יותר מאי פעם, וכעת כל מה שנותר הוא להפתיע עם מילוי שוקולד, תותים וגבינת ריקוטה רכה שיעניק למאפה טעם פירותי עשיר ומתקתק.
מקור תמונה:
barbarabakes
רכיבים למלית תותים וריקוטה:
אופן הכנת המלית תותים וריקוטה:
-
יבשו את התותים וטחנו אותם בבלנדר.
-
בקערה נפרדת, צקו את גבינת הריקוטה והצימוקים וערבבו.
-
קחו מנה מתערובת הריקוטה ומנה פחותה ממנה של תותים טחונים, ערבבו ושימו בקערה נפרדת. המטרה היא לא להרטיב יותר מדי את התערובת עם נוזלי התות ולהפוך אותה למימית ובלתי ניתנת לעבודה.
-
להוספת סוכר לבן במלית, מומלץ לטעום קודם את התערובת ולהוסיף על פי הטעם האישי.
-
כעת לפני שתמלאו את כיס הבצק בתערובת, פוררו את השוקולד המריר והניחו מנה בבסיס הבצק. על מצע השוקולד, הניחו את התערובת וסיגרו את הכיס.
-
כל שנותר כעת הוא להכניס את המאפה לתנור למשך כ-20 דקות בחום של 180 מעלות.
-
בהגשה, ניתן לזלף סירופ שוקולד, לפזר מעט אבקת סוכר ולפרוס בננה טרייה לקישוט
אופן הכנת המשולשי פילו:
-
מירחו עלה במעט שמן, הניחו מספר כפות מהמלית וקפלו את העלה לצורת משולש קטן.
-
הברישו במעט שמן נוסף, ואפו בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180° מעלות עד להזהבה.
מקור: טל.פ.ב