השילוב בין אננס לג'לי מוכר ואהוב בקרב אנשים רבים ברחבי העולם. כעת, בזכות שיטת ההכנה הפשוטה והמיוחדת שבמתכון הבא, גם אתם תרגישו רצון עז בלתי מוסבר לסור אל המטבח לנסות ולהצליח להכין את הקינוח הטעים והמתוק הזה - קינוח שיגרום לכם ולטועמים שלו להתפעל מטעמו הממכר.
אופן הכנת הג'לי אננס:
-
ייבשו את פרוסות האננס עם מטלית יבשה והחזירו אותן לקופסה.
-
כעת, צקו את המים החמים אל קערה בינונית והכניסו לתוכה את אבקת הג'לי.
-
ערבבו היטב את הג'לי והמים החמים וצקו את תכולת הקערה אל תוך קופסת האננס עד שהנוזל יכסה את טבעת האננס העליונה. כסו והכניסו את הקופסה למקרר ללילה או למספר שעות.
-
הוציאו את קופסת האננס מהמקרר לפני ההגשה ועברו עם סכין חדה בזהירות על דפנות הקופסה.
-
הפכו את הקופסה מעל צלחת הגשה והניחו במרכז השולחן כך שכל אחד יוכל לפרוס לעצמו, או פרסו לפי מנות.