header

מתכון לפודינג לחם עם פקאנים וקינמון

הפודינג האנגלי הידוע קיים כבר מאות שנים ויוצרו לו אין ספור גרסאות ותוספות מעניינות, אך מתכון הפודינג לחם בשילוב אגוזי פקאן, קינמון וסוכר חום כמו זה שלפניכם, ככל הנראה לא יצא לכם עדיין לטעום. אתם מוזמנים לנסות את הקינוח המעולה הזה, רק קחו בחשבון שאתם לא תפסיקו לאכול ממנו עד הפירור האחרון.
זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפודינג לחם עם פקאנים וקינמון מקור תמונה: somethingswanky
רכיבים לפודינג פקאן:
לחם - 8 כוסות (חתוך לקוביות בגודל 3X3 ס"מ)
סירופ תירס - ¼1 כוסות
סוכר חום - ⅓ כוס (בהיר)
סוכר לבן - ¼ כוס
חמאה - 2 כפות (ללא מלח, מומסת)
מייפל - 1 כפית (או תמצית וניל)
מלח - ½ כפית
קינמון - 1 כפית
אגוזי פקאן - 1 כוס (חצויים או קצוצים)
אופן הכנת הפודינג פקאן:
  1. ראשית, שמנו תבנית בגודל 22X22 ס"מ, ולאחר מכן חממו את התנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
  2. כעת, פזרו את כל קוביות הלחם בתבנית וצקו את החמאה המומסת מעליהן. ערבבו היטב והניחו בצד למנוחה.
  3. בינתיים, ערבבו בקערה בינונית ביצים עם סירופ תירס, סירופ מייפל, קינמון ומלח יחד עם שני סוגי הסוכר המופיעים במתכון.
  4. לפני יציקת התערובת, פזרו מעל קוביות הלחם את אגוזי הפקאן וערבבו היטב כך שהאגוזים יהיו בכל חלקי התבנית.
  5. כעת צקו את תערובת הביצים אל תוך התבנית ובעזרת מרית הזיזו את הלחם קלות כדי שכולו יהיה טבול בתערובת.
  6. הכניסו לתנור למשך כ-45 דקות, או עד להתמצקות הרכיבים של הפודינג והשחמת הלחם שמבצבץ מעל הבלילה שהתמצקה.
  7. כאשר הפודינג מוכן, הוציאו אותו מהתנור והגישו. מומלץ לצד גלידה עם קצפת.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.