header

מתכון לממתקי פאדג' דלעת

כאשר שמעתי בפעם הראשונה בחיי על ממתק שהוא מעין עוגה המשלבת דלעת קצת נרתעתי, אבל לאחר שטעמתי אותו לא האמנתי שלא שמעתי עליו קודם לכן. הרכות והמתיקות המעודנת של החטיף הזה, פשוט יגרמו לכם להתאהב בו ולהכין אותו כמעט בכל פעם שתרצו לפנק ולהתפנק.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לממתקי פאדג' דלעת מקור תמונה: passthesushi
רכיבים לפאדג':
סוכר - 3 כוסות
חמאה - ¾ כוס (מומסת)
חלב מרוכז - ⅔ כוס (ניתן להשיג ברשתות השיווק)
דלעת - ½ כוס (מבושלת ומרוסקת למחית)
סירופ תירס - 2 כפות
קינמון - ½ כפית
אבקת ג'ינג'ר - ¼ כפית
שוקולד לבן - 340 גרם (קצוץ גס)
ממרח מרשמלו - 200 גרם (ניתן להשיג בחנויות אפייה מתמחות)
תמצית וניל - 1 כפית
אגוזי מלך - 1 כוס (קלויים וקצוצים)
אופן הכנת הפאדג':
  1. רפדו תבנית אפייה מרובעת בגודל 20X20 ס"מ בנייר אפייה משומן קלות.
  2. הכניסו לקלחת את סירופ התירס, הסוכר, החלב המרוכז, מחית הדלעת, החמאה, הקינמון ואת אבקות הג'ינגר ואגוז המוסקט. ערבבו היטב והניחו מעל ללהבה בינונית.
  3. ערבבו לעיתים תכופות על מנת שהסוכר לא יישרף, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
  4. לאחר מכן המשיכו לבשל את התערובת במשך כ-12 דקות עד שהיא נעשית סמיכה מאוד.
  5. כבו את האש והוסיפו לתערובת את השוקולד הלבן, ממרח המרשמלו ותמצית הווניל.
  6. הוסיפו את האגוזים, ערבבו היטב וצקו את כל התערובת אל תוך התבנית.
  7. שטחו הכל באופן שווה והכניסו למקרר למשך כשעתיים.
  8. לאחר זמן ההמתנה, הפכו את התבנית על נייר אפייה משומן נוסף והסירו בעדינות את נייר האפייה העליון. חיתכו לקוביות והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.