נסו את מתכון הטאפאס הנפלא הזה לתפוחי אדמה ברוטב הברבאס כנשנוש או כתוספת צדית למנה עיקרית.
מקור תמונה:
Paul Istoan
אופן הכנת הטאפאס תפו''א:
-
חממו את התנור ל-190 מעלות.
-
קלפו וחיתכו את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 2 ס''מ.
-
סדרו את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. טפטפו שמן זית ופזרו מעל את חצי כפית המלח. הכניסו לתנור החם למשך 30 דקות.
-
בינתיים, הכינו את רוטב הבראבאס.
אופן הכנת הרוטב בראבאס:
-
ערבבו מיונז, רוטב חריף, פפריקה, רבע כפית מלח, אבקת שום ומים בקערה קטנה והקציפו בעזרת מזלג עד לקבלת קרם חלק.
-
הוציאו את תפוחי האדמה מהתנור, העבירו אותם לכלי הגשה, צקו מעליהם את הרוטב והגישו בעודם חמים.