header

מתכון לטאפאס תפוחי אדמה

נסו את מתכון הטאפאס הנפלא הזה לתפוחי אדמה ברוטב הברבאס כנשנוש או כתוספת צדית למנה עיקרית.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטאפאס תפוחי אדמה מקור תמונה: Paul Istoan
רכיבים לטאפאס תפו''א:
רכיבים לרוטב בראבאס:
מיונז - 2 כפות
רוטב חריף - 1 כפית (טבסקו או סריראצ'ה)
אבקת פפריקה מתוקה - 1 כפית (או מעושנת)
אבקת שום - ⅛ כפית
מלח - ¼ כפית
מים - 2-3 כפות
אופן הכנת הטאפאס תפו''א:
  1. חממו את התנור ל-190 מעלות.
  2. קלפו וחיתכו את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 2 ס''מ. preperation
  3. סדרו את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. טפטפו שמן זית ופזרו מעל את חצי כפית המלח. הכניסו לתנור החם למשך 30 דקות.
  4. בינתיים, הכינו את רוטב הבראבאס.
אופן הכנת הרוטב בראבאס:
  1. ערבבו מיונז, רוטב חריף, פפריקה, רבע כפית מלח, אבקת שום ומים בקערה קטנה והקציפו בעזרת מזלג עד לקבלת קרם חלק.
  2. הוציאו את תפוחי האדמה מהתנור, העבירו אותם לכלי הגשה, צקו מעליהם את הרוטב והגישו בעודם חמים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.