header

מתכון לשייק תפוח-קינמון

קומץ קטן של מרכיבים משביעים ועשירים בחלבון, סידן, וויטמינים וסיבים – זוהי הדרך המושלמת להתחיל את הבוקר. השייק הטעים הזה הוא ממש כמו פאי תפוחים בכוס והוא ידאג לכך שתהיו שבעים עד לארוחת הצהריים. הבונוס של המתכון הזה הוא שאפשר להוסיף לו עוד מרכיבים בריאים כמו כרוב, פירות יער או תרד, ועדיין לא להרוס אותו.

זמן הכנה: 3 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לשייק תפוח-קינמון
רכיבים לשייק תפוח-קינמון:
בננה - 1
יוגורט יווני - ¾ כוס (דל שומן)
חלב - ½ כוס (ללא שומן)
קינמון - ¼ כפית
אופן הכנת השייק תפוח-קינמון:
  1. חותכים את התפוח לרבעים ומרסקים את השקדים לפני שמכניסים את כל המרכיבים לבלנדר. מערבבים במשך כדקה בפעימות קצרות עד לקבלת המרקם הרצוי.
מקור: ורדית נאמן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.