אם אתם רוצים ליהנות ממרק מהיר, טעים ועשיר במיוחד - אתם חייבים לנסות את המתכון למרק "פו" ווייטנאמי. ברחובות המדינה האסייתית תוכלו לראות אנשים אוכלים את המרק הטעים הזה, שמכיל בשר בקר טרי שמתבשל בנוזלים שלו, ושובעים בקלות הודות לאטריות האורז הכלולות בו, שממלאות את הבטן בצורה מענגת במיוחד.
אופן הכנת המרק פו:
-
בשלו את אטריות האורז לפי ההוראות על האריזה.
-
הכניסו את נתח השייטל למקפיא למשך 15 דקות. לאחר מכן, הוציאו אותו וחתכו לפרוסות דקות מאוד.
-
הרתיחו את מרק הבקר/עוף בסיר. חשוב שהוא יהיה חם מאוד.
-
חלקו את אטריות האורז המבושלות בין 4 קערות והניחו מעליהן את נתחי הבשר.
-
מזגו את המרק הרותח מעל נתחי הבקר, הוסיפו צ'ילי, נבטים, בצל ירוק והגישו לצד פלח לימון.