header

מתכון לפו - מרק בקר וייטנאמי

אם אתם רוצים ליהנות ממרק מהיר, טעים ועשיר במיוחד - אתם חייבים לנסות את המתכון למרק "פו" ווייטנאמי. ברחובות המדינה האסייתית תוכלו לראות אנשים אוכלים את המרק הטעים הזה, שמכיל בשר בקר טרי שמתבשל בנוזלים שלו, ושובעים בקלות הודות לאטריות האורז הכלולות בו, שממלאות את הבטן בצורה מענגת במיוחד.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפו - מרק בקר וייטנאמי מקור תמונה: thekitchn.com
רכיבים למרק פו:
נתח שייטל - 225 גרם
אטריות אורז - 220 גרם
בצל ירוק - 3 (חתוך לפרוסות)
נבטים - 1 כוס
פלפל צ'ילי - 1 (קצוץ)
ליים - 1 (חתוך ל-4)
מרק בקר - 4 כוסות (ניתן להכין מ-4 כפיות אבקת מרק בקר מהולות ב-4 כפות מים. ניתן להמיר בכמות זהה של מרק עוף)
אופן הכנת המרק פו:
  1. בשלו את אטריות האורז לפי ההוראות על האריזה.
  2. הכניסו את נתח השייטל למקפיא למשך 15 דקות. לאחר מכן, הוציאו אותו וחתכו לפרוסות דקות מאוד.
  3. הרתיחו את מרק הבקר/עוף בסיר. חשוב שהוא יהיה חם מאוד.
  4. חלקו את אטריות האורז המבושלות בין 4 קערות והניחו מעליהן את נתחי הבשר.
  5. מזגו את המרק הרותח מעל נתחי הבקר, הוסיפו צ'ילי, נבטים, בצל ירוק והגישו לצד פלח לימון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.