header

מתכון לחטיפי פיצה-קישוא

אם אתם מחובבי הפיצה, אך נמנעים ממנה בגלל הבצק שמכיל פחמימות סוכרתיות רבות, המתכון הבא הוא עבורכם. בעזרת מספר רכיבים פשוטים תוכלו להכין חטיפי פיצה מיוחדים עם בצק מפתיע במיוחד שהוא לא רק טעים, אלא יעזור לכם להקטין את היקף המותניים שלכם. 

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחטיפי פיצה-קישוא מקור תמונה: http://iheartvegetables.com
רכיבים לנגיסי קישואים-פיצה:
קישוא - 1 (בינוני, שטוף וחתוך לפרוסות בעובי ½ ס"מ)
רוטב פיצה - ¼ כוס
מוצרלה - 1 כוס (מגוררת)
ספריי שמן - לריסוס
אופן הכנת הנגיסי קישואים-פיצה:
  1. חממו את התנור ל-170 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ורססו אותה בספריי שמן.
  2. הניחו את פרוסות הקישואים על התבנית, מרחו עליהן רוטב לפיצה ופזרו מעליהן מוצרלה מגוררת. הוציאו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.