header

מתכון לדייסת תירס מתוקה

שיבולת שועל הפכה בשנים האחרונות לבחירה המועדפת להכנת דייסות בבוקר, אך הרבה לפניה קמח התירס שלט בכיפה בתחום הזה. עם המתכון שלפניכם תוכלו להחזיר עטרה ליושנה עם גרסה מיוחדת לדייסת תירס מתוקה לארוחת בוקר שמגיעה כל הדרך מג'מייקה ותשמח ילדים ומבוגרים כאחד.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון לדייסת תירס מתוקה מקור תמונה: africanbites
רכיבים לדייסת תירס:
מים - 2 כוסות
חלב קוקוס - 2 כוסות (ממותק)
קמח תירס - 1 כוס (צהוב)
תמצית וניל - 1 כפית
אגוז מוסקט - ½ כפית (מגורד)
קינמון - ½ מקל
מלח - ½ כפית
אופן הכנת הדייסת תירס:
  1. הכניסו מים וחלב קוקוס לסיר בינוני והניחו אותו על להבה בינונית-גבוהה. הוסיפו לתערובת חצי מקל קינמון והביאו אותה לרתיחה.
  2. הכניסו את קמח התירס בהדרגה לתוך הסיר, תוך ערבוב מתמיד ועד להטמעה מלאה שלו בנוזלים.
  3. הנמיכו את הלהבה לבינונית ובשלו במשך 15 דקות, או עד לעיבוי של הדייסה.
  4. הוסיפו לסיר מלח, תמצית וניל, אגוז מוסקט וחלב מרוכז ממותק, ערבבו היטב והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.