זנגביל (ג'ינג'ר) ושוקולד, הם שני פינוקים נפלאים ואהובים במיוחד, והמתכון הבא שמכיל את שניהם יוצר עוגיות פריכות וטעימות שיחממו לכם את החורף וישמחו את כולם.
מקור תמונה:
frugalmomeh
אופן הכנת העוגיות ג'ינג'ר:
-
ערבבו בקערה גדולה קמח, סודה לשתייה, ג'ינג'ר, קינמון, ציפורן, שבבי שוקולד, אגוז מוסקט ומלח והניחו אותה בצד.
-
הכניסו לקערת מיקסר חמאה וסוכר והקציפו במהירות בינונית עד לקבלת עיסה תפוחה ואוורירית.
-
הורידו את מהירות המיקסר לנמוכה והוסיפו בהדרגה את תערובת הקמח עד לשילוב כל החומרים יחדיו לבצק אחיד ורך.
-
חצו את הבצק, עטפו אותו בניילון נצמד והכניסו למקרר לשעתיים לפחות.
-
לאחר שהבצק מצונן לחלוטין, חממו תנור ל-160 מעלות ורדדו את הבצק לעלה בעובי ½1 ס"מ.
-
בעזרת חותכן צורות או כוס, חיתכו את הבצק לצורה הרצויה והניחו את העוגיות במגש.
-
אפו את העוגיות במשך 8-10 דקות הוציאו, צננו והגישו.