header

מתכון לעוגיות ג'ינג'ר חורפיות

זנגביל (ג'ינג'ר) ושוקולד, הם שני פינוקים נפלאים ואהובים במיוחד, והמתכון הבא שמכיל את שניהם יוצר עוגיות פריכות וטעימות שיחממו לכם את החורף וישמחו את כולם.

זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות ג'ינג'ר חורפיות מקור תמונה: frugalmomeh
רכיבים לעוגיות ג'ינג'ר:
קמח - ¼3 כוסות
שבבי שוקולד - ½ כוס (קטנים)
סודה לשתייה - ¾ כפית
זנגביל - 1 כף (טחון)
קינמון - 1 כף (טחון)
מסמרי ציפורן - ½ כפית (טחונים)
אגוז מוסקט - ½ כפית (טחון)
מלח - ½ כפית
חמאה - 180 גר' (ללא מלח, מרוככת לטמפרטורת החדר - כ-¾ כוס)
ביצה - 1 (גדולה)
דבשה - ½ כוס (או סירופ מייפל)
אופן הכנת העוגיות ג'ינג'ר:
  1. ערבבו בקערה גדולה קמח, סודה לשתייה, ג'ינג'ר, קינמון, ציפורן, שבבי שוקולד, אגוז מוסקט ומלח והניחו אותה בצד.
  2. הכניסו לקערת מיקסר חמאה וסוכר והקציפו במהירות בינונית עד לקבלת עיסה תפוחה ואוורירית.
  3. הורידו את מהירות המיקסר לנמוכה והוסיפו בהדרגה את תערובת הקמח עד לשילוב כל החומרים יחדיו לבצק אחיד ורך.
  4. חצו את הבצק, עטפו אותו בניילון נצמד והכניסו למקרר לשעתיים לפחות.
  5. לאחר שהבצק מצונן לחלוטין, חממו תנור ל-160 מעלות ורדדו את הבצק לעלה בעובי ½1 ס"מ.
  6. בעזרת חותכן צורות או כוס, חיתכו את הבצק לצורה הרצויה והניחו את העוגיות במגש.
  7. אפו את העוגיות במשך 8-10 דקות הוציאו, צננו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.