חומוס הוא אחד המאכלים האהובים ביותר בישראל, אך כדי ליהנות ממנו בתוך כריך, לא תמיד צריך לאכול ממרח העשוי ממנו. במקום זאת, אתם יכולים לשדרג את כריך החומוס המסורתי עם המתכון שלפניכם, שילמד אתכם להכין מנה עתירה בחלבונים, טעימה, משביעה ובריאה במיוחד.
רכיבים לכריך חומוס וגרעיני חמניה:
אופן הכנת הכריך חומוס וגרעיני חמניה:
-
הכניסו את גרגירי החומוס לקערה גדולה ומעכו אותם קלות עם מזלג עד לקבלת מרקם גס.
-
הוסיפו לקערה עם החומוס גרעיני חמנייה, מיונז, חרדל, דבש, בצל סגול, שמיר מלח ופלפל וערבבו היטב.
-
מרחו מחצית מתערובת החומוס על פרוסת לחם, הניחו מעל 4 חתיכות עגבניות שרי ופרוסת לחם נוספת. חזרו על התהליך עם שתי הפרוסות הנותרות.
טיפ השף:
מומלץ לקלות את פרוסות הלחם לפני הכנת הכריך לקבלת מרקם פריך.