header

מתכון לכריך שעועית לבנה ואגוזי קשיו

אנו רגילים לראות שעועית לבנה במגוון תבשילים מהבילים, אך היא בהחלט יכולה לככב גם במנות אחרות כמו זו שלפניכם. עם אגוזי קשיו ותוספות נפלאות אחרות, תוכלו להכין כריך עשיר בחלבונים וטעמים בעזרת המתכון הפשוט שלפניכם.

זמן הכנה: 30 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לכריך שעועית לבנה ואגוזי קשיו מקור תמונה: http://veganyackattack.com
רכיבים לכריך שעועית לבנה ואגוזי קשיו:
אגוזי קשיו - ½ כוס (מולבנים, לא קלויים)
שעועית לבנה - 300 גרם (מפחית שימורים)
בצל סגול - ¼ כוס (קצוץ)
מיונז - ¼ כוס
חרדל - ¼ כוס
אבקת צ'ילי - ⅛ כפית
פלפל צהוב - ½ (חתוך לרצועות)
פלפל אדום - ½ (חתוך לרצועות)
לחם - 8 פרוסות (עדיפות ללחם דגנים)
אופן הכנת הכריך שעועית לבנה ואגוזי קשיו:
  1. הכניסו את אגוזי הקשיו לקערה עם מים חמים והשרו אותם במשך 15 דקות.
  2. לאחר 15 דקות, סננו את נוזלי ההשריה של אגוזי הקשיו וקצצו אותם גס.
  3. לתוך קערה בינונית, הכניסו את השעועית הלבנה, מעכו אותה עם מזלג ואז הוסיפו את יתר הרכיבים מלבד רצועות הפלפלים. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה והכניסו למקרר למשך 20 דקות.
  4. הוציאו את תערובת השעועית הלבנה מהמקרר, מרחו אותה על 4 פרוסות לחם, הניחו מעליהן רצועות פלפל אדום וצהוב וכל תוספת אחרת שתרצו, סגרו בעזרת 4 הפרוסות הנותרות, חתכו והגישו.
טיפ השף:
ניתן להוסיף לכריך חסה, אבוקדו, עלים ירוקים ותוספות אחרות לפי טעמכם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.