אנו רגילים לראות שעועית לבנה במגוון תבשילים מהבילים, אך היא בהחלט יכולה לככב גם במנות אחרות כמו זו שלפניכם. עם אגוזי קשיו ותוספות נפלאות אחרות, תוכלו להכין כריך עשיר בחלבונים וטעמים בעזרת המתכון הפשוט שלפניכם.
רכיבים לכריך שעועית לבנה ואגוזי קשיו:
אופן הכנת הכריך שעועית לבנה ואגוזי קשיו:
-
הכניסו את אגוזי הקשיו לקערה עם מים חמים והשרו אותם במשך 15 דקות.
-
לאחר 15 דקות, סננו את נוזלי ההשריה של אגוזי הקשיו וקצצו אותם גס.
-
לתוך קערה בינונית, הכניסו את השעועית הלבנה, מעכו אותה עם מזלג ואז הוסיפו את יתר הרכיבים מלבד רצועות הפלפלים. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה והכניסו למקרר למשך 20 דקות.
-
הוציאו את תערובת השעועית הלבנה מהמקרר, מרחו אותה על 4 פרוסות לחם, הניחו מעליהן רצועות פלפל אדום וצהוב וכל תוספת אחרת שתרצו, סגרו בעזרת 4 הפרוסות הנותרות, חתכו והגישו.
טיפ השף:
ניתן להוסיף לכריך חסה, אבוקדו, עלים ירוקים ותוספות אחרות לפי טעמכם.