קינואה היא מאכל עם טעם נפלא ושפע חלבונים חיוניים לגוף שמומלץ לצרוך על בסיס קבוע ולשלב במגוון מנות. עם הכריך המיוחד הבא תוכלו להכניס את הקינואה לתפריט השבועי שלכם בצורה טעימה ופשוטה שתשביע אתכם במהלך היום ותעניק לכם את החלבונים שאתם זקוקים להם.
רכיבים לכריך קינואה וחלבונים:
אופן הכנת הכריך קינואה וחלבונים:
-
בקערה בינונית, ערבבו היטב קינואה עם כמון, רוטב עגבניות וכוסברה.
-
חממו שמן בתוך מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה, וטגנו עליה את חלבוני הביצה יחד עם מלח ופלפל עד לקבלת חביתת חלבונים.
-
חממו את הטורטיות על מחבת במשך מספר שניות והסירו אותן מהלהבה.
-
הניחו טורטיה אחת על צלחת גדולה או משטח הכנה, הניחו עליה רבע מהחלבונים, רבע מכמות הקינואה ורבע מהתרד. גלגלו, הדקו היטב וסגרו ליצירת כריך מגולגל.