סלט טורטליני טעים ומיוחד בשילוב עם ירקות קלויים - מתכון קל להכנה, בעל טעם ונוכחות כמו שרק האיטלקים יודעים לעשות. אז בפעם הבאה שמתחשק לכם סלט טעים, היעזרו במתכון שלפניכם.
רכיבים לסלט טורטליני עם אנטיפסטי:
אופן הכנת הסלט טורטליני עם אנטיפסטי:
-
חממו תנור ל-200° מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
-
הניחו על תבנית האפייה חצילים, קישואים, פלפל אדום, דלעת צהובה, בצל ושום.
-
טפטפו מעל הירקות מעט שמן זית, מלח ופלפל, הכניסו לתנור וצלו במשך 30-35 דקות.
-
ערבבו מפעם לפעם את הירקות.
-
כשהירקות מתרככים, הוציאו את התבנית מהתנור והניחו להתקרר בטמפרטורת החדר.
-
בקערה גדולה, ערבבו את הטורטליני המוכנים והירקות הקלויים.
-
הוסיפו רוטב בלסמי, מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו בעדינות.