header

מתכון לסלט טורטליני וירקות קלויים

סלט טורטליני טעים ומיוחד בשילוב עם ירקות קלויים - מתכון קל להכנה, בעל טעם ונוכחות כמו שרק האיטלקים יודעים לעשות. אז בפעם הבאה שמתחשק לכם סלט טעים, היעזרו במתכון שלפניכם.

זמן הכנה: 18 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לסלט טורטליני וירקות קלויים
רכיבים לסלט טורטליני עם אנטיפסטי:
חציל - 1 (קטן, קצוץ)
קישוא - 1 (קטן, קצוץ)
דלעת - 1 (צהובה קטנה, קצוצה)
פלפל אדום - 1 (קצוץ, ללא זרעים)
בצל - 1 (סגול קטן, קצוץ)
שיני שום - 3 (כתושות)
שמן זית - 2 כפות
טורטליני - 1 חבילה (מבושלת לפי ההוראות על האריזה)
גבינת פרמז'ן - ¾ כוס (מגורדת)
בזיליקום - ½ כוס (עלים טריים, קצוצים)
רוטב בלסמי - ¼1 כוסות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - ½ כוס
אופן הכנת הסלט טורטליני עם אנטיפסטי:
  1. חממו תנור ל-200° מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. הניחו על תבנית האפייה חצילים, קישואים, פלפל אדום, דלעת צהובה, בצל ושום.
  3. טפטפו מעל הירקות מעט שמן זית, מלח ופלפל, הכניסו לתנור וצלו במשך 30-35 דקות.
  4. ערבבו מפעם לפעם את הירקות.
  5. כשהירקות מתרככים, הוציאו את התבנית מהתנור והניחו להתקרר בטמפרטורת החדר.
  6. בקערה גדולה, ערבבו את הטורטליני המוכנים והירקות הקלויים.
  7. הוסיפו רוטב בלסמי, מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו בעדינות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.