במבט ראשון הוא יכול להיראות די מרתיע, אבל ארטישוק נחשב לאחד הירקות האהובים והיוקרתיים ביותר. לפניכם הצעת צלייה פשוטה וטעימה בתיבול עדין של שמן זית, לימון, שום ואורגנו שתסייע לכם ליהנות מהירק המענג.
הכירו את המטבח הארגנטינאי מקרוב עם 7 מתכונים טעימים במיוחד
המטבח הארגנטינאי ידוע בעיקר בזכות מנות הבשר שלו, אך מלבדן תוכלו ליהנות משלל מתכונים נהדרים מארגנטינה שפשוט חובה לנסות!
5 מתכונים לסלטים משביעים שיכולים להפוך לארוחה בפני עצמה
בעזרת 5 המתכונים הללו תלמדו להכין סלטים מקוריים וטעימים שיכולים לתפקד כארוחה שלמה ומזינה שתשאיר אתכם שבעים בלי הרגשת נפיחות וכובד מעיקים.
במקום ארוחות ערב משמינות ומזיקות, הכירו 8 מתכונים מומלצים!
8 המנות שלפניכם מתאימות במיוחד לשעות הערב, עשירות בוויטמינים ומינרלים וכולן מתחת ל-500 קלוריות ועם פחות מ-25 גרם פחמימות למנה!
הכנו לך אוסף מתכונים מיוחד שהופך את החורף למתוק וטעים יותר
מעוגות מיוחדות ועד לבראוניז שוקולד מפנקים, אספנו לכם 9 מתכונים נהדרים לקינוחים חמים ומתוקים שיעשו לכם חורף טעים ומהנה יותר.
גאוות היקים: למדו להכין 6 מנות טעימות מהמטבח הגרמני-אוסטרי
המטבחים האוסטריים והגרמניים מתהדרים במסורת מפוארת, והמנות שלהן קיבלו גרסאות כשרות על יהודים יקים. לפניכם 6 מתכונים מהמטבחים הללו...
6 מתכוני המרק הצבעוניים האלה יעשו לכם חורף חמים במיוחד
אכילת מרק חם טעים ומזין, היא ללא ספק אחת מהדרכים הנעימות לעבור את הלילות הקרים. עם 6 מתכוני המרק הבאים, תצטרכו רק לבחור את הטעם.
אספנו עבורכם 7 מתכונים טעימים ומפתיעים לכבוד האביב
הכניסו את האביב לבית ולמטבח בעזרת 7 מתכונים צבעוניים ופרחוניים! כל אחד מהמתכונים האלה מושלם לעונת האביב, אז הפשילו שרוולים והתחילו לבשל!
חגיגה ללא גלוטן: את 8 הקינוחים האלו תוכלו להכין בלי קמח!
נגמר לכם הקמח ובדיוק תכננתם להכין קינוח מפנק? עם 8 המתכונים הבאים לא תצטרכו להתפשר ותיהנו מטעמים נפלאים בקלות ובמהירות.
כתובת הדוא"ל הוסרה מהרשימה ולא ניתן לשלוח אליה את הכתבה. לחזרה לחץ כאן
במקום להזין בכל פעם מחדש את כתובות המייל של החברים אליהם רוצים לשלוח, צרו לכם רשימת קשר אישית שתהיה זמינה לשימוש בכל פעם שתרצו לשתף את המשפחה והחברים.
כעת תוכלו להוסיף בקלות ובמהירות את אנשי הקשר מחשבון המייל שלכם (כמו וואלה, ג"ימייל ועוד..), או להזין ידנית באופן חד פעמי את כתובות המייל שאתם רוצים לשמור.