אכלו את החביתה האהובה עליכם בתוספת גבינה וברוקולי עם טוסטים קלויים בצד, ותקבלו ארוחה עשירה בחלבונים, פחמימות ובירק בריא. ודאי תשמחו גם לדעת שהברוקולי מכיל ויטמינים ומינרלים רבים, תורם לפעילות המעיים, מסייע באיזון רמת הכולסטרול ואף עשוי לסייע במניעת סרטן!
רכיבים לחביתת פטה וברוקולי:
אופן הכנת החביתת פטה וברוקולי:
-
חממו מחבת טפלון על אש בינונית ושמנו אותה מעט כשהיא חמה מאוד. הוסיפו ברוקולי ובשלו למשך כ-3 דקות תוך כדי ערבוב פעם או פעמיים.
-
ערבבו את הביצים, גבינת הפטה, והשמיר בקערה קטנה, והוסיפו את הכל למחבת.
-
בשלו על הצד התחתון עד שניתן להפוך את החביתה בקלות, 4 דקות לערך, ולאחר מכן טגנו את הצד השני עד שהחביתה מוכנה.
-
הגישו עם לחם שיפון קלוי.
מקור: נירה בן שושן