כשחם בחוץ ורוצים מעט להצטנן, לא די רק במזגן. שתיית תה הדרים קר תעשה את העבודה בצורה הטובה יותר והטעימה יותר!
רכיבים לתה קר הדרים ואננס:
אופן הכנת התה קר הדרים ואננס:
-
חממו בסיר את המים ומסמרי הציפורן, הביאו לרתיחה ואז הנמיכו את האש ובשלו בבעבוע עדין במשך 10 דקות.
-
הסירו מהאש, הוסיפו את שקיקי התה והשרו אותם למשך 10 דקות.
-
הוציאו החוצה את מסמרי הציפורן ושקיקי התה. הוסיפו את מיצי הפירות, פרוסות ההדרים אם יש והסוכר, וערבבו עד שהסוכר נמס.
-
כסו וקררו במשך שעה אחת לפחות ואז הגישו.
-
מומלץ למזוג מעל קרח כתוש.
טיפ השף:
לפני שמכניסים למקרר אפשר להוסיף פרוסות לימון ותפוז לסיר, וגם ½ כפית קינמון.
מקור: יפעת גורנשטיין