header

מתכון בריא לארטיק אבוקדו טרופי

הקרטיב המושלם לקיץ החם. טעמי הליים והאבוקדו משתלבים פשוט מצויין.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון בריא לארטיק אבוקדו טרופי
רכיבים לארטיק אבוקדו:
מיץ ליים - מ-2 (טריים)
חלב קוקוס - ¾ כוס
טרגון - 20 (עלים טריים)
מים - ¼1 כוס
סוכר - ¼1 כוס
אופן הכנת הארטיק אבוקדו:
  1. הרתיחו בסיר קטן את המים והסוכר על אש נמוכה-בינונית. לאחר ההרתחה, הסירו את הסיר מהאש והוסיפו לו את עלי הטרגון. הניחו לסירופ לנוח במשך רבע שעה כדי שיספוג את טעם הטרגון.
  2. העבירו את האבוקדו למעבד מזון והוסיפו לו את מיץ הליים. הפעילו את מעבד המזון עד לקבלת מחית אחידה.
  3. ערבבו את מחית האבוקדו עם חלב הקוקוס ו-½1 כוסות מסירופ הטרגון.
  4. העבירו את התערובת לתבנית מתאימה והקפיאו במשך 7-10 שעות.
מקור: יעל שקדי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.