הקרטיב המושלם לקיץ החם. טעמי הליים והאבוקדו משתלבים פשוט מצויין.
אופן הכנת הארטיק אבוקדו:
-
הרתיחו בסיר קטן את המים והסוכר על אש נמוכה-בינונית. לאחר ההרתחה, הסירו את הסיר מהאש והוסיפו לו את עלי הטרגון. הניחו לסירופ לנוח במשך רבע שעה כדי שיספוג את טעם הטרגון.
-
העבירו את האבוקדו למעבד מזון והוסיפו לו את מיץ הליים. הפעילו את מעבד המזון עד לקבלת מחית אחידה.
-
ערבבו את מחית האבוקדו עם חלב הקוקוס ו-½1 כוסות מסירופ הטרגון.
-
העבירו את התערובת לתבנית מתאימה והקפיאו במשך 7-10 שעות.
מקור: יעל שקדי