אלו הם אמנם לא עוגיות במלוא מובן המילה, אך נגיסוני הגבינה האלה עושות בדיוק את אותה העבודה ואין בהן טיפה אחת של בצק. שפרה אומרת שהיא נהנית להכין אותם עבור הנכדים שלה, שאוכלים אותם בהנאה רבה.
למתכונים נוספים מהבלוג "במטבח עם שפרה"
מקור תמונה:
shifra-l
אופן הכנת הנגיסוני גבינה:
-
הכניסו לקערה את כל החומרים מלבד השומשום או מבחר הזרעים וערבבו אותם היטב בעזרת מוט ערבוב, עד שהתערובת הופכת להיות חלקה וקיצפית מעט.
-
העבירו את הבלילה שיצרתם לתבנית אפייה של מיני מאפינס ופזרו מעל כל חתיכה את השומשום או מבחר הזרעים.
מקור תמונה:
shifra-l
-
אפו למשך כ-20 דקות בתוך תנור שחומם ל-160 מעלות עד להזהבה (ניתן במקום לאפות בתבנית פאי רגילה, אז זמן האפייה עולה ל-40 דקות).
מקור: במטבח עם שפרה