header

מתכון לעוגיות ביס עם תערובת גבינות של שפרה

אלו הם אמנם לא עוגיות במלוא מובן המילה, אך נגיסוני הגבינה האלה עושות בדיוק את אותה העבודה ואין בהן טיפה אחת של בצק. שפרה אומרת שהיא נהנית להכין אותם עבור הנכדים שלה, שאוכלים אותם בהנאה רבה.

למתכונים נוספים מהבלוג "במטבח עם שפרה"

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות ביס עם תערובת גבינות של שפרה מקור תמונה: shifra-l
רכיבים לנגיסוני גבינה:
קוטג' - 2 גביעים (5%)
גבינה לבנה - 250 גר' (5%)
פטה - 250 גר' (או עיזים או בולגרית מגורדת)
קשקוול - 150 גר' (מגורד)
חלב - ½ כוס
קמח תופח - ½ כוס
שומשום - חופן (או מבחר זרעים לקישוט)
אופן הכנת הנגיסוני גבינה:
  1. הכניסו לקערה את כל החומרים מלבד השומשום או מבחר הזרעים וערבבו אותם היטב בעזרת מוט ערבוב, עד שהתערובת הופכת להיות חלקה וקיצפית מעט.
  2. העבירו את הבלילה שיצרתם לתבנית אפייה של מיני מאפינס ופזרו מעל כל חתיכה את השומשום או מבחר הזרעים. preperation מקור תמונה: shifra-l
  3. אפו למשך כ-20 דקות בתוך תנור שחומם ל-160 מעלות עד להזהבה (ניתן במקום לאפות בתבנית פאי רגילה, אז זמן האפייה עולה ל-40 דקות).
מקור: במטבח עם שפרה
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.