אבוקדו מכיל חומצות שומן חיוניות, ואכילה שלו בבוקר תתרום רבות לבריאות הכללית שלכם. תוספת הביצה תספק לכם חלבון שגם הוא חשוב לצריכה, כך שתקבלו ארוחת בוקר טעימה ומזינה בחבילה קטנה אחת.
מקור תמונה:
רחבי הרשת
אופן הכנת הביצים האפויות:
-
חתכו את האבוקדו לשניים, הוציאו ממנו את הגלעין וגם חלק מהבשר כדי ליצור מקום עבור הביצים.
-
חממו שמן במחבת על להבה בינונית-גבוהה, וטגנו את האבוקדו (כשהקליפה כלפיי מעלה) במשך 20 שניות.
-
הפכו את האבוקדו, שברו לתוך שני החצאים שלו את שתי הביצים, תבלו במעט מלח וכסו במשך 5-10 דקות. הגישו חם.