header

מתכון לדייסת קינואה עם תותים ובננות

רבים טוענים שארוחת הבוקר היא הארוחה החשובה ביותר ביום, ושהיא מספקת את האנרגיות שהגוף צריך בשביל שיוכל לתפקד בצורה הטובה והיעילה ביותר. אם כבר טורחים ומכינים ארוחת בוקר, אין סיבה שלא להכין מנה שתהיה גם טעימה וגם בריאה! המתכון הבא לדייסת קינואה עם תותים ובננות יכול לשמש כמנה נהדרת לפתוח איתה את היום שעשירה בחלבונים ובסיבים תזונתיים.   

זמן הכנה: חסר
רמת קושי: קל
מתכון לדייסת קינואה עם תותים ובננות
רכיבים לדייסת קינואה:
קינואה - קינואה (לא מבושלת)
חלב קוקוס - ¾ כוס
מים - 3 כפות
סוכר חום - קורט
פתיתי קוקוס - ¼ כוס
תותים - 1 כוס (פרוסים)
אופן הכנת הדייסת קינואה:
  1. חממו את התנור מראש על 200 מעלות. preperation
  2. הניחו את הקינואה בתוך מסננת ושימו אותה בקערה גדולה. הוסיפו מים שיכסו את הקינואה והחלו ללוש למשך 30 שניות. לאחר מכן שטפו וייבשו את הקינואה. חזרו על התהליך הזה פעמיים ולבסוף ייבשו אותה היטב והעבירו את הקינואה מהמסננת לסיר.
  3. הוסיפו לסיר חלב קוקוס, 2 כפות מים, סוכר חום ומלח והביאו אותו לרתיחה. לאחר מכן הנמיכו את הלהבה ובשלו במשך 15 דקות או עד שהנוזל ייספג, וערבבו תוך כדי. בשתי הדקות האחרונות של הבישול עליכם לערבב את התערובת.
  4. בזמן שהקינואה מתבשלת, פזרו שכבה אחידה של פתיתי קוקוס על תבנית אפייה. הכניסו את התבנית לתנור בחום של 200 מעלות למשך 5 דקות, או עד שפתיתי הקוקוס יזהיבו.
  5. התערובת שבישלתם תספיק לארבע מנות. לכל מנה הוסיפו רבע כוס של פרוסות תותים ורבע כוס של פרוסות בננה, ופזרו מעל כל מנה כף של פתיתי קוקוס. הגישו את המנה כשהיא חמה.
  6. הגישו את המנה כשהיא חמה.
מקור: דניאל פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.