קינוח מפנק המבוסס על שיבולת השועל הטעימה, שאפשר לאכול גם בלי רגשות אשמה...
אופן הכנת הקרם ברולה:
-
חממו מראש תנור לחום של 180 מעלות ושמנו תבנית מתאימה.
-
ערבבו את החלב, הביצים ותמצית הווניל בקערה גדולה. הוסיפו את שיבולת השועל, הסוכר הלבן והמלח. ערבבו היטב. בשלב זה ניתן להוסיף קינמון לפי הטעם.
-
העבירו את התערובת לתבנית המשומנת ואפו אותה במשך 45 דקות, או עד שהמרכז יהיה רוטט אך לא נוזלי והקצוות יהיו מושחמים קלות.
-
הוציאו את שיבולת השועל מהתנור ופזרו מעליה את הסוכר החום בצורה אחידה. החזירו את התבנית לתנור ואפו עד שהסוכר החום ימס. העבירו את התנור למצב צלייה ואפו במשך כ-2 דקות עד שהסוכר יבעבע וישחים.
-
הניחו לקינוח להצטנן ופרסו אותו למנות.
מקור: מיכל וייסברג