header

מתכון לשוקי עוף עם סלק ודלעת של מירב גביש

אם אתם אוהבים מנות צבעוניות ומקוריות, זה המתכון עבורכם! שוקי העוף שהוכנו וצולמו ביד אומן על ידי מירב גביש, שמספקת מתכונים נפלאים גם בדף הפייסבוק שלה, יאפשרו לכם לשדרג את המנה האהובה עם שלל ירקות צבעוניים שיהפכו אותה לעסיסית ומלאת טעם. כל סועד יוכל לקחת לו שוק אחת, אבל אנחנו לא מבטיחים שיסתפק רק בה...

למתכונים נוספים מהבלוג "גבישס"

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון לשוקי עוף עם סלק ודלעת של מירב גביש מקור תמונה: gavisious
רכיבים לשוקיים עוף:
פלפל שחור - ½ כפית
דבש - 1 כף
מלח - 1 כפית
שמן זית - 1 כף
סלקים - 2 (חתוכים לקוביות בגודל 2 ס"מ)
דלעת - 400 גר' (קלופה וחתוכה לקוביות בגודל 2 ס"מ)
בטטה - 1 (קלופה וחתוכה לקוביות בגודל 2 ס"מ)
בצלים סגולים - 2 (חתוכים לקוביות בגודל 2 ס"מ)
שמן זית - 4 כפות
דבש - 2 כפות
מלח - 2 כפית
פלפל שחור - 1 כפית
טימין - 1 (ענף)
אופן הכנת השוקיים עוף:
  1. חממו תנור ל-190 מעלות.
  2. הכניסו את שוקי העוף לקערה ותבלו אותם בפלפל שחור, דבש, תימין, שמן זית ומלח.
  3. בקערה נפרדת ערבבו סלק, דלעת, בטטה, בצל סגול עם תימין, מלח, פלפל שחור, שמן זית ודבש.
  4. סדרו את הירקות בשולי התבנית ליצירת מסגרת והשאירו מקום באמצע לשוקיים. הניחו את השוקיים באמצע בצורה הפוכה זו לזו. preperation מקור תמונה: gavisious
  5. כסו את תבנית האפייה עם נייר אפייה ולאחר מכן בנייר אלומיניום. הדקו את הניירות היטב בצדדים.
  6. הכניסו את התבנית לתנור לשעה ורבע עד שכל הרכיבים יתבשלו. הוציאו את התבנית מהתנור, הסירו ממנה את נייר האפייה והאלומיניום, הכניסו לחצי שעה נוספת לתנור, הוציאו והגישו חם.
מקור: מירב גביש
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.