header

מתכון לתה ג'ינג'ר

הטעם הפיקנטי של הג'ינג'ר יחד עם סגולותיו המרפאות יחוללו פלאים בגופכם, ויעזרו לכם להרגיש טוב יותר במהרה. 
 
זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתה ג'ינג'ר
רכיבים לתה ג'ינג'ר:
מים - 3 כוסות (מסוננים)
ג'ינג'ר - 1 (פיסת ג'ינג'ר באורך של 1.5 ס"מ)
תה ירוק/שחור - 1 כף (גדושה)
דבש - 2 כפות
קינמון - קורט
חלב - ½ כוס (ניתן להשתמש גם בחלב שקדים)
אופן הכנת התה ג'ינג'ר:
  1. קלפו את קליפת הג'ינג'ר ופרסו אותו דק.
  2. הניחו סיר על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו 3 כוסות מים והביאו אותם לידי רתיחה. לאחר מכן הוסיפו את הג'ינג'ר הפרוס, והניחו לו להתבשל בפנים במשך 10 דקות.
  3. הנמיכו את הלהבה לעוצמה נמוכה והוסיפו את עלי התה. המתינו במשך 10 דקות נוספות.
  4. סננו היטב את העלים מהמים, והחזירו את תערובת המים חזרה לסיר. כעת, הוסיפו דבש וחלב, בחשו מעט, הגבירו את הלהבה לעוצמה בינונית והמשיכו לבשל עד לקבלת טמפרטורת השתייה הרצויה.
  5. צקו את התערובת לספל, הוסיפו קורט קינמון ולגמו בזהירות.
מקור: אביה.פ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
תכנים קשורים: חלבי , ללא גלוטן , צמחוני , מתכון קל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.