header

מתכון לבישקוטי צ'אי ושוקולד צ'יפס

את הקינוח הנפלא הזה לא יצא לי לטעום קודם לכן במסעדות או אצל חברים, אז פשוט החלטתי להכין אותו בעצמי! אתם מוזמנים לנסות את המתכון בעצמכם ולהבין מדוע מדובר בקינוח המבוקש ביותר בקרב חבריי ומשפחתי.

 

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לבישקוטי צ'אי ושוקולד צ'יפס
רכיבים לבישקוטי שוקולד-צ'יפס:
קמח - ⅓2 כוסות
סוכר - 1 כוס
קינמון - ¾ כפית (טחון)
אבקת אפייה - ½ כפית
פלפל אנגלי - ¼ כפית
הל - ¼ כפית
חליטת תה צ'אי - ¼ כוס (בטמפרטורת החדר)
ביצים - 2 (באחת מהן צריך רק את החלמון)
חלב - 1 כף
תמצית וניל - 1 כפית
אגוזי מלך - ½ כוס (קצוצים)
שוקולד צ'יפס - ½ כוס (מריר)
ספריי שמן - מעט (לשימון)
אופן הכנת הבישקוטי שוקולד-צ'יפס:
  1. חממו את התנור מראש על 180 מעלות.
  2. הכניסו אל תוך קערה גדולה קמח, סוכר, קינמון, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, פלפל אנגלי והל וערבבו היטב.
  3. הכניסו לקערה קטנה נפרדת ביצה, חלמון ביצה, חלב ותמצית וניל וערבבו היטב. כעת העבירו את התערובת הזו אל תוך הקערה הגדולה בה נמצאים הרכיבים היבשים, וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו אגוזי מלך ושוקולד צ'יפס, וערבבו שוב בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. כעת, חלקו את הבצק שיצא לכם לשני חצאים, עטפו כל אחד מהם בניילון נצמד והכניסו למקפיא למשך שעה.
  5. רססו ספריי שמן על תבנית אפייה, הוציאו את הבצק מהמקפיא ועצבו כל חתיכה בצורת מלבן בגודל 25 ס"מ על 5 ס"מ. preperation
  6. הכניסו את התבנית לתנור למשך 25-20 דקות, או עד שהבצק יקבל גוון זהוב.
  7. העבירו את הבצקים למגש צינון, וכשהם יצטננו הניחו אותם על גבי קרש חיתוך. כעת, חתכו בצורה אלכסונית כל חתיכה בעובי של 4 ס"מ. הניחו את כל הרצועות על תבנית אפייה שמצופה בנייר אפייה ומשומנת במעט ספריי שמן, הכניסו לתנור ואפו במשך 9-6 דקות על כל צד.
  8. הניחו את הביסקוויטים על מגש צינון, ותוכלו לאחסן את מה שנשאר בכלי אטום.
מקור: ליאת.מ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.