header

מתכון לשקדים קלויים ברוטב סויה ומייפל

מעבר לעובדה ששקדים מכילים חומצות אמינו, מינרלים וויטמינים רבים, הם גם מהווים תחליף בריא ומומלץ לסוגי החטיפים השונים. זאת הודות לחומצת השומן הבלתי רוויה שמצויה בהם, אומגה 9, שמצליחה לסייע להפיג את תחושת הרעב ובו בעת מחזקת את המערכת החיסונית, מורידה לחץ דם ומעלה את רמת הכולסטרול הטוב בדם.  

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לשקדים קלויים ברוטב סויה ומייפל
רכיבים לשקדים קלויים:
שקדים - 2 כוסות
רוטב סויה - ½3 כפות (עדיף דל נתרן)
סירופ מייפל - 3 כפות
שומשום - 2 כפות
אופן הכנת השקדים קלויים:
  1. חממו את התנור מראש על 180 מעלות. preperation
  2. הכניסו אל קערה בינונית רוטב סויה, סירופ מייפל ושומשום וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הוסיפו את השקדים לקערת הרוטב, ובחשו עד שהשקדים יצופו היטב.
  4. הניחו את השקדים המצופים בחזרה על תבנית האפייה, ואפו אותם בתנור עד שישחימו, כ-15 דקות לערך, כשיש להפוך את השקדים לאחר שחלפה מחצית מהזמן (לאחר 7 דקות).
  5. הוציאו את התבנית מהתנור והעבירו את השקדים לתבנית אפייה אחרת, בכדי לאפשר להם להתקרר. שימו לב שאתם מניחים את השקדים במרחק קטן זה מזה בעת הקירור, על מנת שלא ידבקו אחד לשני.
  6. לבסוף, אחסנו את השקדים המצופים במיכל אטום, ותוכלו ליהנות מהחטיף הנהדר במשך 3 ימים.
מקור: דנה.ת
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.