זהו קוקטייל עדין, קלאסי ואהוב, המוגש בדרך כלל בשעת ארוחת הביניים שבין הבוקר לצהריים. הוא מורכב לרוב משילוב של שמפניה ומיץ תפוזים, אך בזכות המתכון שאנו מביאים פה הוא יוצא כה טעים שלא תרגישו בחסרונה של השמפניה.
אופן הכנת המימוזה:
-
הכינו קנקן, שפכו לתוכו את כוס מיץ התפוזים וסירופ הגרנדין, וערבבו היטב.
-
הוסיפו לתוך הקנקן את הג'ינג'ר אייל והמשיכו לערבב.
-
קחו כוס שמפניה גבוהה ומזגו לתוכה את המימוזה. קשטו את שפתי הכוס בפרוסת תפוז והגישו.