header

מתכון למימוזה - קוקטייל נטול אלכוהול

זהו קוקטייל עדין, קלאסי ואהוב, המוגש בדרך כלל בשעת ארוחת הביניים שבין הבוקר לצהריים. הוא מורכב לרוב משילוב של שמפניה ומיץ תפוזים, אך בזכות המתכון שאנו מביאים פה הוא יוצא כה טעים שלא תרגישו בחסרונה של השמפניה.

זמן הכנה: 3 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון למימוזה - קוקטייל נטול אלכוהול
רכיבים למימוזה:
מיץ תפוזים - ½1 כוסות (קר)
סירופ גרנדין - ¼ כפית
ג'ינג'ר אייל - ½1 כוסות
תפוז - 4 (פרוסות)
קרח - 3 (קוביות)
אופן הכנת המימוזה:
  1. הכינו קנקן, שפכו לתוכו את כוס מיץ התפוזים וסירופ הגרנדין, וערבבו היטב.
  2. הוסיפו לתוך הקנקן את הג'ינג'ר אייל והמשיכו לערבב.
  3. קחו כוס שמפניה גבוהה ומזגו לתוכה את המימוזה. קשטו את שפתי הכוס בפרוסת תפוז והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.