הסנגרייה היא קוקטייל ספרדי קלאסי ואהוב עד מאוד המשלב יין אדום עם מיץ תפוזים ושלל פירות הדר טריים. בגרסה שלפניכם תוכלו להכין סנגרייה טעימה ומתוקה ללא שימוש ביין כלל.
רכיבים לסנגרייה ללא אלכוהול:
אופן הכנת הסנגרייה ללא אלכוהול:
-
הניחו את התיונים יחד עם שני מקלות הקינמון בתוך קנקן.
-
שפכו את המים החמים לקנקן עם התה ומקלות הקינמון וחכו כחמש דקות.
-
הוציאו את שקיות התה, הוסיפו את הסוכר וערבבו עד שהוא יימס לחלוטין.
-
כעת הוסיפו את מיץ הרימונים, מיץ התפוזים, פרוסות התפוזים, הלימונים, הליים והתפוח.
-
הניחו את הקנקן במקרר למשך שעה אחת לפחות, או לילה שלם, אם ניתן.
-
טרם ההגשה, מזגו פנימה סודה וערבבו.
-
הגישו בכוסות עם קרח.