header

מתכון לקוקטייל סנגרייה ללא אלכוהול

הסנגרייה היא קוקטייל ספרדי קלאסי ואהוב עד מאוד המשלב יין אדום עם מיץ תפוזים ושלל פירות הדר טריים. בגרסה שלפניכם תוכלו להכין סנגרייה טעימה ומתוקה ללא שימוש ביין כלל.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לקוקטייל סנגרייה ללא אלכוהול מקור תמונה: Roberto Faccenda
רכיבים לסנגרייה ללא אלכוהול:
מים - 2 כוסות (רותחים)
תה שחור - 2 תיונים
קינמון - 2 (מקלות)
סוכר - ½ כפית
מיץ רימונים - 3 כוסות
מיץ תפוזים - 1 כוס (סחוט טרי)
תפוז - 1 (גודל בינוני, פרוס לפרוסות דקות)
לימון - 1 (גודל בינוני, פרוס לפרוסות דקות)
ליים - 1 (גודל בינוני, פרוס לפרוסות דקות)
תפוח עץ - 1 (בינוני,חתוך לקוביות קטנות וללא הליבה)
סודה - 3 כוסות
אופן הכנת הסנגרייה ללא אלכוהול:
  1. הניחו את התיונים יחד עם שני מקלות הקינמון בתוך קנקן.
  2. שפכו את המים החמים לקנקן עם התה ומקלות הקינמון וחכו כחמש דקות.
  3. הוציאו את שקיות התה, הוסיפו את הסוכר וערבבו עד שהוא יימס לחלוטין.
  4. כעת הוסיפו את מיץ הרימונים, מיץ התפוזים, פרוסות התפוזים, הלימונים, הליים והתפוח.
  5. הניחו את הקנקן במקרר למשך שעה אחת לפחות, או לילה שלם, אם ניתן.
  6. טרם ההגשה, מזגו פנימה סודה וערבבו.
  7. הגישו בכוסות עם קרח.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.