header

מתכון לפשטידת גבינה וירקות טבעונית של נטלי הולדינג

גם אם אתם טבעוניים, רגישים ללקטוז או מארחים אנשים שאינם מעוניינים או יכולים לצרוך מוצרי חלב, אין סיבה שתוותרו על פשטידה מפנקת וטעימה בחג הזה. המתכון הבא הוא טבעוני לגמרי ואם אתם חושבים שזה הופך אותו לפחות טעים אתם טועים ובגדול משום שגבינת השקדים שתכינו בו רק משדרגת אותו!

למתכונים נוספים מהבלוג "The Vlog"

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: בינוני
מתכון לפשטידת גבינה וירקות טבעונית של נטלי הולדינג מקור תמונה: thevlog
רכיבים לגבינת שקדים:
שקדים - 200 גר' (טחונים)
לימון בינוני - 1 (סחוט)
מים - ½-¼ כוס
שמן זית - 3 כפות
שיני שום - 2 (כתושות)
מלח - 1 כפית שטוחה
רכיבים לפשטידה:
גבינת שקדים - כל הכמות שהכנו
בצל - 1 (רגיל או סגול, חתוך לרצועות בגודל בינוני)
תפוח אדמה גדול - 1ל (מגורר בפומפייה)
גמבה אדומה בינונית - 1 (חתוכה לרצועות)
קישואים בינוניים - 2 (או זוקיני)
קורנפלור - 4 כפות
שמן זית - 3-4 כפות
שיני שום - 2 (קצוצים או חתוכים)
רוזמרין - לפי הטעם
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
טימין - לפי הטעם
אורגנו - לפי הטעם
אופן הכנת הגבינת שקדים:
  1. הכניסו את כל המרכיבים למעבד מזון וטחנו היטב. הוסיפו את המים בזהירות עד שמתקבל ממרח די יציב. אם התערובת מרגישה לכם רטובה מדי, הוסיפו עוד שקדים טחונים.
אופן הכנת הפשטידה:
  1. חממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
  2. טגנו קלות על מחבת את הבצל בשמן הזית במשך כ-3 דקות, הוסיפו את הפלפל האדום וטגנו במשך 3 דקות נוספות, ולאחר מכן הוסיפו את השום והקישואים וטגנו במשך 5 דקות נוספות. במשך כל זמן הטיגון יש לערבב את המרכיבים, ולבסוף הסירו את המחבת מהאש.
  3. העבירו את הירקות המטוגנים לקערה, הכניסו לתוכה את גבינת השקדים שהכנתם, תפוח האדמה המגורר, הקורנפלור, המלח והפלפל, וערבבו את הכל יחדיו.
  4. שטחו את התערובת בתוך תבנית פאי משומנת וזלפו מעל מעט שמן זית. בשלב זה תוסיפו את התבלינים האהובים עליכם. preperation מקור תמונה: thevlog
  5. הכניסו את תבנית הפאי לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואפו במשך 25 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה.
  6. כמה הערות: את גבינת השקדים תוכלו להכין גם מספר ימים לפני ההכנה ולשמור במקרר. ניתן להכפיל את הכמויות כדי ליצור פשטידה "שמנמנה" יותר. הפשטידה טעימה גם כשהיא קרה כמו כשהיא חמה, כך שאפשר ליהנות ממנה גם לאחר שיצאה מהמקרר מבלי לחמם אותה. preperation
מקור: נטלי הולדינג
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.