המנה הבאה עומדת להקפיץ את כל מי שרק יטעם אותה, מאחר שהשילוב של המרכיבים השונים יוצר טעמים נפלאים ובלתי נשכחים.
אופן הכנת הקוסקוס וסלמון:
-
הכינו את הקוסקוס בהתאם להוראות המופיעות בגב האריזה.
-
הניחו מחבת גדולה ועמוקה על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו כף שמן והניחו לה להתחמם. לאחר מכן, הוסיפו עגבניות, תבלו ב-¼ כפית מלח גס וטגנו אותן עד שיתרככו, 6-4 דקות לערך. הוסיפו שמיר, טגנו מעט והעבירו את תערובת העגבניות לצלחת. אל תכבו את האש.
-
תבלו את הסלמון בפלפל ובכמות המלח הנותרת, הוסיפו כף שמן למחבת שבה השתמשתם קודם לכן, הניחו בתוכו את הסלמון וטגנו אותו במשל 6-4 דקות על כל צד.
-
הניחו את הקוסקוס בצלחת הגשה, הוסיפו את הדג והעגבניות והגישו.
מקור: טל.ק