header

מתכון לדג אפוי בטעם הדרים

דגים עשירים בחומצות שומן אומגה 3, ולכן הם מאכל מומלץ מאוד עבור אנשים שיש להם רמות נמוכות שלהם בגוף. החומצה הזו משתתפת במגוון תהליכים חיוניים בגוף, כמו מניעת סרטן, דלקות ומצבי דיכאון.

הכניסו דגים לתפריט הקבוע שלכם ונסו להחליף את הלימון, שבו רובנו משתמשים במתכוני דגים, בפלחי תפוז. המתכון הבא יעזור לכם לקבל מנה "מפוצצת" בבריאות עם טעם חמצמץ-מתקתק מושלם.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לדג אפוי בטעם הדרים מקור תמונה: jeffreyw
רכיבים לדג אפוי:
פילה דג לבן - 4 חתיכות (דוגמת אמנון, דניס)
טימין טרי - 12 ענפים
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הדג אפוי:
  1. חממו את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
  2. חתכו את התפוז לעיגולים דקים.
  3. הצמידו שתי ניירות אפייה אחד לשני, והניחו בקצה אחד שלהם את חתיכות הדג.
  4. פזרו על הדגים מלח ופלפל לפי הטעם.
  5. פזרו על הדגים את הטימין והניחו עליהם את חתיכות התפוז עד שהם יהיו מכוסים בפרי.
  6. קפלו את ניירות האפייה כך שהם יכסו את הדגים ולא יפתחו במהלך הבישול.
  7. רפדו תבנית עם שני ניירות אפייה נוספים והניחו עליהם את הדג המכוסה.
  8. אפו במשך 12-20 דקות, הוציאו מהתנור, קלפו את ניירות האפייה והגישו את הדג.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.