המתכון הפשוט הבא מציע לכם ליהנות ממגוון סוגי שעועית אהובים, שיהפכו כל טעימה ונגיסה לחוויה נפלאה.
מקור תמונה:
epicurious
רכיבים לסלט שעועית:
מלח גס - 1 כפית + עוד קצת לתיבול
אופן הכנת הסלט שעועית:
-
הכניסו לקערה גדולה שום, גרידת לימון, 2 כפות מיץ לימון, שמן, חרדל, פפריקה חריפה ומעושנת ו-½ כפית מלח גס וערבבו היטב. לאחר מכן, הוסיפו שעועית אדומה, שעועית מנומרת ושעועית לבנה, ערבבו היטב והניחו בצד.
-
הניחו סיר גדול עם מים על להבה בינונית-גבוהה, המליחו מעט את המים, בשלו את השעועית הירוקה והצהובה וערבבו מדי פעם. יש לבשלם במשך 3 דקות לערך, ולאחר מכן להשרות אותם בקערה גדולה של מי קרח, ולסנן אותם (בישול לבן).
מקור תמונה:
schoolofeatinggood
-
הכניסו לקערה גדולה אחרת את 2 כפות השמן שנותרו, מיץ לימון ו-½ כפית מלח וערבבו היטב. לאחר מכן, הוסיפו את השעועית הירוקה והצהובה, רצועות הסלרי, הפטרוזיליה והשקדים וערבבו היטב.
-
העבירו את תערובת השעועית מקופסאות השימורים לקערת הגשה, פזרו את תערובת השעועית הירוקה והצהובה על גבי התערובת שבקערת ההגשה והגישו.
מקור: שרה.י