header

מתכון לפסטה בוקטיני עם מוצרלה, אנשובי וברוקולי

בוקטיני הם צינורות ספגטי שאהובים ונפוצים במיוחד ברחבי רומא בירת איטליה, ואם אתם רוצים גם כן להכניס את סוג הפסטה העסיסי הזה לביתכם ולהכין איתו מנה חלבית קלה וטעימה – אנחנו ממליצים לכם על המתכון הבא, שהופך את הבוקטיני לחגיגה אחת גדולה עם קרם מוצרלה עסיסי, נתחי אנשובי, פרחי ברוקולי וגרידת תפוז.

זמן הכנה: 30 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה בוקטיני עם מוצרלה, אנשובי וברוקולי מקור תמונה: la cucina italiana
רכיבים לבוקטיני עם מוצרלה:
חלב - 200 מ״ל
פילה אנשובי - 6 נתחי פילה אנשובי (כולל השמן שבו הם מושרים)
תפוז - 1
קורנפלור - קורט
מלח - קורט
אופן הכנת בוקטיני עם מוצרלה:
  1. חתכו את המוצרלה לקוביות קטנות בגודל חצי סנטימטר. בעזרת מגרדת גרדו את קליפת התפוז והניחו את הגרידה בצד.
  2. הניחו את נתחי האנשובי בסיר יחד עם 2 כפיות מהשמן שלהם וחממו על להבה קטנה עד שהנתחים נמסים. הורידו את הסיר עם האנשובי מהאש.
  3. בקערה קטנה ערבבו קורט קורנפלור עם 2 כפות חלב עד שהקורנפלור מתמוסס והניחו בצד.
  4. הוסיפו את החלב שנותר לסיר עם האנשובי וערבלו את הכל בעזרת מערבל ידני.
  5. החזירו את הסיר עם האנשובי והחלב לכיריים, בשלו על להבה נמוכה והוסיפו את תערובת החלב עם הקורנפלור. בשלו עד להסמכה במשך 2 דקות, עד שמתקבל רוטב דמוי בשמל.
  6. כבו את הלהבה, תנו לסיר להתקרר, הוסיפו את קוביות המוצרלה וערבבו היטב.
  7. בסיר נפרד חממו מים עד לרתיחה. הוסיפו לתוכם את הבוקטיני, בשלו אותו עד להכנה ו-2 דקות לפני סיום הבישול הוסיפו לסיר את פרחי הברוקולי.
  8. בסיום בישול הפסטה עם הברוקולי, סננו, יבשו והעבירו לקערה גדולה. הוסיפו עליה את קרם המוצרלה, פזרו מעל את גרידת התפוז והגישו. בתיאבון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.