המילקשייק הבא יכניס לפה שלכם את הטעם הנפלא של פאי תפוחי עץ, והוא קל מאוד להכנה! הסוד טמון בתערובת מיוחדת שדורשת רק בישול קצר שגם השף החובב ביותר מסוגל לצלוח בקלות, והפרס הוא קינוח מרענן ומתוק שמומלץ לכם לנסות. אז במקום לעבוד קשה כדי להכין עוגת תפוחי עץ או פאי שוודאי תגישו גם ככה עם גלידה, גשו למטבח והכינו את הקינוח הפשוט שכבר משלב את שניהם יחד!
רכיבים למילקשייק בטעם פאי תפוחי עץ:
אופן הכנת המילקשייק בטעם פאי תפוחי עץ:
-
ערבבו בסיר שטוח ורחב את תפוחי העץ עם סוכר חום, קורנפלור, קינמון, מלח ומים. חממו על להבה בינונית-גבוהה עד שתפוחי העץ מתרככים וערבבו מפעם לפעם - 10-12 דקות.
-
כשתפוחי העץ רכים, כבו את הלהבה, הניחו להם להתקרר ואז הכניסו אותם לבלנדר.
-
ערבלו את תערובת תפוחי העץ עד לקבלת מרקם חלק והוציאו מהבלנדר. כעת ניתן להכין את המליקשייק לכמות הסועדים הרצויה, התערובת אמורה להספיק ל-6 מנות בערך.
-
הכניסו לבלנדר הריק ⅙ מתערובת תפוחי העץ, כוס גלידה וכף חלב. ערבלו עד לקבלת תערובת אחידה והוסיפו מעט חלב במידת הצורך. העבירו לכוס הגשה וקשטו במעט סירופ קרמל או מייפל.
-
חזרו על התהליך עבור מספר המנות הרצוי, ואת שארית תערובת התפוחים ניתן לאחסן במקפיא למשך כמה ימים.