header

מתכון קייצי מרענן למרק אבטיח קר

לא מסוגלים לעבור קיץ בלי לאכול אבטיח, אבל נמאס לכם לאכול אותו כפי שהוא? יש לנו בשבילכם רעיון שובר שגרה שיפתיע את בלוטות הטעם שלכם, מרק אבטיח! כששומעים על המנה הזאת בפעם הראשונה זה טבעי להגיב בחשש, אך תאמינו לנו שמדובר בפינוק צונן ומרענן שקל להכין וכיף לאכול. אז גשו לירקן ובקש ממנו את האבטיח הכי מתוק שלו, כי בקיץ הזה אתם עומדים לגלות דרך חדשה לאכול את הפרי האהוב הזה.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון קייצי מרענן למרק אבטיח קר מקור תמונה: mypureplants.com
רכיבים למרק אבטיח קר:
אבטיח - 5 כוסות (קוביות, ללא זרעים וקליפה)
גמבה - ½ כוס (קצוצה)
מלפפון - 1 (בינוני, קצוץ)
עגבנייה - 1 (בינונית, קצוץ)
בצל - 1 (בינוני, קצוץ)
בזיליקום - 5-6 עלים
נענע - 5-6 עלים
ליים - ½ (סחוט)
ג'ינג'ר מגורר - ½ כפית
מלח - לפי הטעם
פלפל - לפי הטעם
אופן הכנת המרק אבטיח קר:
  1. הכניסו את האבטיח למערבל מזון יחד עם כחצי מכמות הירקות הקצוצים, כאשר החצי השני יישאר בצד לקישוט המרק המוכן. הפעילו את מערבל המזון בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם חלק.
  2. הוסיפו בזיליקום, נענע, מיץ ליים, ג'ינג'ר, חומץ יין אדום, מלח ופלפל לפי הטעם. ערבלו היטב, טעמו ותקנו טעמים אם יש צורך.
  3. העבירו את המרק לכלי מתאים והכניסו למקרר למשך שעתיים - שלוש.
  4. הגישו יחד עם תערובות קוביות הירק שנשארה בצד. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.