עוגיות שוקולד צ'יפס הן ללא ספק אחד מקינוחי הדגל של המטבח האמריקאי, כשכיום כבר אוהבים לזלול אותן בתאווה בכל העולם. הן מתוקות, נימוחות בפה, מלאות בשוקולד צ'יפס נפלאים, ועכשיו בעזרת המתכון הבא גם יש לכם הזדמנות להוסיף להן קצת בריאות, בעזרת מרכיב מזין במיוחד כמו שמן זרעי ענבים. אז למה אתם מחכים? העוגיות הללו הולכות להיחטף, אז מהרו להכין אותם!
רכיבים לעוגיות שוקולד צ'יפס עם שמן זרעי ענבים:
אופן הכנת העוגיות שוקולד צ'יפס עם שמן זרעי ענבים:
-
חממו תנור לחום של 190 מעלות.
-
סדרו ניירות אפייה ב-2 תבניות אפייה.
-
בקערת מיקסר גדולה הניחו את הסוכר החום והלבן, הביצים ותמצית הווניל וטרפו הכל יחד עד לקבלת קרם בעל צבע בהיר, כ-2 דקות.
-
הכניסו פנימה את שמן זרעי הענבים וטרפו עד שהוא יתמזג לתערובת. הוסיפו לקערה את הקמח, הסודה לשתייה והמלח והמשיכו לטרוף עד לקבלת תערובת חלקה. שפכו את השוקולד צ'יפס לתוך התערובת שקיבלתם.
-
בעזרת כף גלידה בינונית, החלו לבצוע מן התערובת כדורי בצק שווים בגודלם והניחו אותם על תבניות האפייה שהכנתם, במרחק של 5 סנטימטרים זה מזה.
-
אפו את העוגיות בתנור למשך 9-11 דקות, עד ששוליהן מזהיבים.
-
בסיום האפייה תנו לעוגיות להצטנן על תבנית האפייה כ-2-3 דקות, ולאחר מכן הניחו אותן על תבנית רשת לצינון מלא. כאשר הן כבר לא חמות מדי, הגישו אותן. בתיאבון!