סלטים הם מאכל מרענן וטעים, במיוחד אם בא לכם לאכול משהו קליל ובריא. הם כבר ממזמן הפכו למנות עיקריות בשל הרכיבים השונים שמרכיבים סלטים מגוונים ומיוחדים שמסוגלים להתאים לכל גיל ולכל אדם. אחת הקטגוריות של סלטים היא סלטי קיץ, ובמתכון הבא יש רוטב טעים שמבוסס על פרי הסברס, מה שהופך אותו לחגיגה קלילה של טעמים מתוקים וישראליים!
אופן הכנת הרוטב לסלט:
-
ערבבו היטב את מרכיבי הרוטב בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
-
סננו את תכולת הקערה כדי להפריד את גרעיני הסברס משאר הרוטב.
אופן הכנת הסלט ברוטב סברס:
-
בקערה גדולה נוספת, הניחו את עלי החסה והשומר וערבבו יחדיו.
-
צקו את הרוטב לסלט מעל החסה והשומר וערבבו היטב.
-
פזרו את פלחי האשכולית, עלי הנענע והבזיליקום, ערבבו היטב, שנו את התיבול במידת הצורך והגישו אל השולחן.