header

מתכון לסיידר תפוחים תוצרת בית

אין כמו משקה מפנק ומרענן שמתאים לכל זמן ולכל עונה, כזה שמרגיע ומעניק תחושת שלווה ממש כמו בחופשה. אם אתם רוצים להכין משקה כזה בעצמכם, שכן רק כך הוא טעים הרבה יותר וטבעי לחלוטין, אתם מוזמנים להכין את המשקה הבא, שניתן להגישו חם או קר תלוי במזג האוויר - סיידר תפוחים ביתי שבזכות הטעם הנפלא של התפוחים בתוספת הקינמון הארומטי, תיווצר עבורכם התחושה שלה ייחלתם.
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסיידר תפוחים תוצרת בית מקור תמונה: lifeispoppin
רכיבים למשקה תפוחים:
תפוחים - 10 (חתוכים לרבעים)
סוכר - ¾ כוס
קינמון - 1 כף (טחון)
תערובת תבלינים - 1 כף (הל, אגוז מוסקט, ג'ינג'ר, ציפורן, קינמון ביחס שווה)
אופן הכנת המשקה תפוחים:
  1. הניחו את התפוחים בסיר גדול וכסו אותם במים בגובה של כ-5 ס"מ לפחות.
  2. הוסיפו פנימה את הסוכר, הקינמון ותערובת התבלינים וערבבו היטב.
  3. הניחו את הסיר על הכיריים, הדליקו והביאו לרתיחה.
  4. הנמיכו את גובה הלהבה והרתיחו על ללא כיסוי במשך שעה.
  5. לאחר שעה כסו את הסיר ובשלו על להבה נמוכה ביותר במשך כשעתיים. (עד כדי יצירת סירופ) והניחו לו להצטנן מעט.
  6. כעת פרשו בד טטרה (חיתול בד) חדש ונקי מעל קערה וצקו חלק מתכולת הסיר על הבד, אספו את 4 הפינות של הבד ובזהירות סחטו את הנוזל מהתפוחים והתבלינים שבבד וסננו אל תוך הקערה. בצעו את הפעולה עם כל תכולת הסיר וצננו את הנוזל שנוצר.
  7. העבירו את תכולת הקערה אל בקבוק ומזגו קר או חממו מעט במיקרו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.