header

מתכון לעוגת אפרסקים ללא ביצים – מהירה וקלה להכנה

אם מתחשק לכם לאכול עוגה טעימה וקלה להכנה, המתכון לעוגת אפרסקים שלפניכם הוא בדיוק מה שאתם מחפשים. תוך 5 דקות של עבודה תוכלו ליצור עוגה ערבה לחך, עסיסית ורכה שתפתיע אתכם ואת כל מי שיטעם ממנה. אתם יותר ממוזמנים לנסות את הקינוח הממכר הזה, שיגרום לכם לנסות אותו גם בגרסאות שונות עם פירות נוספים או אחרים כמו אננס, מנגו ועוד.
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת אפרסקים ללא ביצים – מהירה וקלה להכנה מקור תמונה: gonnawantseconds
רכיבים לעוגת אפרסקים:
אפרסקים - 400 גרם (מקופסת שימורים, חצאים פרוסים ל-4)
חמאה - 120 גרם (מומסת)
חלב - 1 כוס
קמח - 1 כוס
סוכר - 1 כוס
אבקת אפייה - 1 כפית
אופן הכנת העוגת אפרסקים:
  1. חממו תנור לטמפרטורה של 160 מעלות ושמנו תבנית בקוטר 18 ס"מ.
  2. סננו את האפרסקים מהנוזל והכניסו אותם אל התבנית המשומנת.
  3. צקו את החמאה המומסת מעל האפרסקים וערבבו היטב.
  4. ערבבו יחד בקערה חלב, קמח, סוכר ואבקת אפייה עד לקבלת בלילה אחידה.
  5. צקו את הבלילה אל התבנית עם האפרסקים, ערבבו קלות והכניסו לתנור לאפייה למשך כ-30 עד 45 דקות או עד שחלקה העליון של העוגה יקבל צבע חום-זהוב וקצותיה יהיו פריכים.
  6. הוציאו מהתנור, קררו מעט את העוגה והגישו אותה לשולחן עם חיוך.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.