ילדים לא מתחברים לכרובית בצורתה המקורית ובכך מפספסים את יתרונותיה הבריאותיים, בעוד שאנו ההורים חושבים על כל דרך יצירתית על מנת שיאכלו את הירק הבריא הזה. בעזרת מתכון הכרובית במילוי גבינה הבא, תוכלו ליצור עבורם את המנה האידיאלית שתגרום להם להתאהב בכרובית ועל ידי כך תוכלו להכניס אותה לתפריט השבועי שלהם.
הכניסו למעבד מזון את פרחי הכרובית וטחנו לגודל של גרגירי אורז.
העבירו את הכרובית לקערה עמידה למיקרוגל והפעילו למשך כ-2 דקות. הכרובית אמורה להתרכך ולהיות חמה.
ערבבו את הכרובית והחזירו למיקרוגל לעוד כ-3 דקות נוספות, בדקו אם הכרובית התייבשה מהחימום, ואם לא הפעילו את המיקרוגל למשך 5 דקות נוספות.
סחטו את הכרובית דרך חיתול בד והגירו את עודפי הנוזלים.
החזירו לקערה, צננו מעט, והוסיפו פנימה את הגבינה, הביצה ותערובת התבלינים. ערבבו היטב והניחו על נייר אפייה 4 חלקים. שטחו על התבנית, צרו מרובעים כמו פרוסת לחם והכניסו לתנור לאפייה של כ-15-18 דקות או עד לגוון זהוב כהה.
מקור תמונה: kirbiecravings
לאחר שבצק הכרובית מוכן צננו אותו כמה דקות והעבירו שני בסיסים למחבת או תבנית של תנור. הניחו פרוסה של גבינת צ'דר על כל בסיס ומעליהם את מרובעי הכרובית הנותרים.
מקור תמונה: kirbiecravings
אם החלטתם לאפות בתנור, הכניסו למשך כ-5-10 דקות עד שהגבינה נמסה לחלוטין. אם אתם מטגנים במחבת – הניחו את הבסיס על מחבת מעט משומנת, שימו מעל גבינה ואת המרובע הנוסף, וכסו בעזרת מכסה למשך מספר דקות עד להמסת הגבינה.