header

מתכון לחטיף גרנולה

חטיפי בריאות ואנרגיה רבים שנמכרים בחנויות מכילים כמויות גבוהות של סוכר שגורמים לעלייה במשקל, ושאנשים רבים לא מודעים להן. כדי שתוכלו לדעת בדיוק מה נכנס לחטיף שאתם אוהבים, מומלץ לכם לנסות את המתכון המיוחד והעשיר הבא למלבנים מגרנולה שהם דלי סוכר מחד ומלאי טעם מנגד. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
מתכון לחטיף גרנולה מקור תמונה: iheartnaptime.net
רכיבים לחטיפי גרנולה:
בוטנים - ½ כוס (קצוצים גס)
דובדבנים יבשים - ½ כוס (חמוצים, ללא תוספת סוכר)
חמאה - 3 כפות (ללא מלח, מרוככת)
סוכר חום - 3 כפות
דבש - 3 כפות
שבבי שוקולד מריר - ½ כוס (לפחות 60% מוצקי קקאו)
אופן הכנת החטיפי גרנולה:
  1. רפדו תבנית ריבועית בגודל 20*20 בנייר אפייה.
  2. בסיר קטן ערבבו יחד חמאה, סוכר חום ודבש והניחו על להבה בינונית עד להמסה ואיחוד של כל הרכיבים. הביאו את התערובת לרתיחה. הנמיכו את הלהבה לנמוכה והמשיכו לבשל במשך 2 דקות נוספות.
  3. בקערה גדולה ערבבו יחד את הגרנולה ופצפוצי האורז ומזגו עליהם את התערובת הנוזלית. ערבבו היטב, צננו קלות והוסיפו בוטנים, דובדבנים יבשים ושוקולד, ערבבו, צקו על התבנית ופזרו באופן אחיד.
  4. הכניסו את התבנית למקרר למשך 30 דקות, הוציאו, חתכו למלבנים והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.