header

מתכון ללביבת ירקות לארוחת בוקר

ירקות לארוחת הבוקר מהווים דרך נפלאה לפתוח את היום, אך לא כולנו רוצים להתחיל את היום עם קערה גדושה בירקות חיים. אז במקום הסלט המסורתי, תוכלו לנסות את הגרסה המיוחדת הבאה ללביבה, שהיא תערובת בריאה של ירקות. הרכיבים הנפלאים הללו ימלאו את גופכם בסיבים תזונתיים שלא רק יתרמו לתחושת שובע, אלא גם יוציאו פסולת ורעלים מגופכם וינקו אותו באופן כזה שהוא יפעל בצורה טובה יותר, וכמו כן גם עורכם יתחדש ויראה בריא ונקי יותר. לצד זאת, הפחמימות המלאות שבירקות יתנו לכם זריקת אנרגיה שתחדיר בכם רוח נעורים ותתאים במדויק למראה המתחדש שלכם.

זמן הכנה: 25 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון ללביבת ירקות לארוחת בוקר
רכיבים למתכון ללביבת ירקות:
תפוחי אדמה לבנים - 2 (קלופים ומגוררים)
לפת - 1 (קלופה ומגוררת)
בצלים ירוקים - 2 יחידות (קצוצים)
פטרוזיליה - 2 כפות (קצוצה)
שמן צמחי - 1 כף
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת המתכון ללביבת ירקות:
  1. הכניסו את הירקות למסננת ונקזו מהם נוזלים מיותרים.
  2. הכניסו את כל הרכיבים מלבד השמן לתוך קערה גדולה וערבבו היטב.
  3. חממו שמן בתוך מחבת גדולה ועל להבה בינונית-גבוהה ופזרו עליה את הירקות המגוררים ליצירת לביבה גדולה.
  4. טגנו את הלביבה במשך 10 דקות ולאחר מכן הפכו אותה לצד השני ל-10 דקות נוספות. טגנו עד השחמה והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.